ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LIII

Скликання:

VIII

Статус:

В цілому

Дата прийняття:

06.06.2024

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 1588 - 53/VIIІ

МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VIIІ скликання

53 сесія

 

р і ш е н н я

06 червня 2024 року                      м. Марганець                          № 1588 - 53/VIIІ

 

 

Про затвердження  Статуту Марганецької

гімназії  №5  Марганецької міської ради Дніпропетровської області в новій редакції

Керуючись ст. ст. 33, 37 Закону України «Про повну загальну середню освіту»,  ч. 4 ст. 17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань», пунктом 4.3 Статуту Марганецької гімназії №5 Марганецької міської ради Дніпропетровської області, який затверджено рішенням сесії Марганецької міської ради від 22 грудня 2023 № 1377 - 50/VIIІ, рішенням Марганецької міської ради від 25 січня 2024  № 1455-51/VIIІ «Про внесення змін до структури Марганецької гімназії №5 Марганецької міської ради Дніпропетровської області» ст., ст. 25, 59, п. 30 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи пропозиції та висновки постійних комісій,  Марганецька міська рада

 

ВИРІШИЛА:

          1. Затвердити Статут Марганецької гімназії №5 Марганецької міської ради Дніпропетровської області (код ЄДРПОУ 24613954)  в новій редакції, що додається.

          2. Доручити директору Марганецької гімназії №5 Марганецької міської ради Дніпропетровської області Наталі Миколаївні ГАВРОНСЬКІЙ подати документи для внесення змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань; здійснити дії, пов’язані з державною реєстрацію вище зазначених змін.

          3. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на начальника управління освіти Дядюру О.О., координацію дій - на заступника міського голови Дуплій Л.М., контроль - на постійні депутатські комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, етики та протидії корупції, законності та правопорядку, захисту прав та законних інтересів громадян та співпраці зі ЗМІ (Хникін С.О.), з питань освіти, культури, спорту та молодіжної політики (Міняйло І.І.).

     Міський голова                                                            Геннадій БОРОВИК

ДОДАТКИ

1 1588-53-VIII_20240606_ додаток до рішення Про затвердження Статуту Марганецької гімназії №5 Марганецької міської ради Дніпропетровської області в новій редакції.pdf Переглянути