ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLIX

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

14

Дата реєстрації:

01.12.2023

Проголосовано:

04.12.2023 15:19:38

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 14



МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА



НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ



ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



VIIІ скликання



____ сесія



р і ш е н н я



«___»____________2023 року м. Марганець №______- ____/VIIІ



Про надання згоди на укладання договору



підряду на виконання робіт з капітального ремонту



по об`єкту «Капітальний ремонт Марганецького ліцею №11



Марганецької міської ради Дніпропетровської області



за адресою : вул. Соборна, 14 м. Марганець,



Дніпропетровської області». Коригування



Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 01 серпня 2005 року № 668 «Про затвердження Загальних умов укладення та виконання договорів підряду в капітальному будівництві», враховуючи рішення виконавчого комітету Марганецької міської ради від ________2023 року №____ «Про затвердження проєктно-кошторисної документацій «Капітальний ремонт Марганецького ліцею №11 Марганецької міської ради Дніпропетровської області за адресою: вул. Соборна, 14 м. Марганець, Дніпропетровської області». Коригування, керуючись ст.25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Марганецька міська рада



ВИРІШИЛА:




  1. Надати згоду Управлінню освіти Марганецької міської ради (Дядюра О.О.)

    на укладання договору підряду з капітального ремонту по об`єкту «Капітальний ремонт Марганецького ліцею №11 Марганецької міської ради Дніпропетровської області за адресою: вул. Соборна, 14 м. Марганець, Дніпропетровської області». Коригування, в якості Замовника.

  2. Визначити, що джерелами фінансування робіт по вищевказаному об`єкту є кошти державного, обласного, міського бюджетів та інші джерела не заборонені законодавством.

  3. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на начальника управління освіти Дядюру О.О., координацію роботи - на заступників міського голови Дуплій Л.М., Качка А.В., контроль - на постійні депутатські комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, етики та протидії корупції, законності та правопорядку, захисту прав та законних інтересів громадян та співпраці зі ЗМІ (Хникін С.О.), з питань планування, соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та регуляторної політики, суб’єктів підприємницької діяльності та торгівлі (Омельченко М.І.), з питань освіти, культури, спорту та молодіжної політики (Міняйло І.І.) та з питань житлово-комунального господарства, управління об`єктами комунальної власності, транспорту та відчуження об`єктів права комунальної власності (Матвєєва Я.В.).



МІСЬКИЙ ГОЛОВА Геннадій БОРОВИК