ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LII

Скликання:

VIII

Статус:

В цілому

Дата прийняття:

29.02.2024

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    14

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 1489-52/VIIІ

МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VIIІ скликання

52 сесія

р і ш е н н я

29 лютого 2024 року м. Марганець № 1489-52/VIIІ

Про спільне користування нерухомим майном

Керуючись статтями 25, 59, 60, пунктом 30 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктом 1.12, 1.13, розділом VIII Статуту Марганецького ліцею №9 Марганецької міської ради Дніпропетровської області, з метою упорядкування використання комунальними закладами об'єктів комунальної власності Марганецької міської територіальної громади, Марганецька міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Дозволити спільне використання нерухомого майна, що знаходиться на балансі на праві оперативного управління Марганецької початкової школи №8 Марганецької міської ради Дніпропетровської області, розташованого за адресою: вулиця Фестивальна,15-а/1, зазначеному закладу для забезпечення організації освітнього процесу з Марганецьким ліцеєм №9 Марганецької міської ради Дніпропетровської області, відповідно до вимог чинного законодавства України.
  2. Управлінню освіти Марганецької міської ради для забезпечення організації освітнього процесу Марганецької ліцею №9 Марганецької міської ради Дніпропетровської області передбачити відшкодування витрат на комунальні послуги (електропостачання, газопостачання, водопостачання та водовідведення, вивіз відходів) Марганецькій початковій школі №8 Марганецької міської ради Дніпропетровської області, пов’язаних з утриманням нерухомого майна, що використовується Марганецьким ліцеєм №9 Марганецької міської ради Дніпропетровської області, відповідно до вимог чинного законодавства України.

3.Марганецькому ліцею №9 Марганецької міської ради Дніпропетровської області здійснювати утримання та прибирання території закладу за адресою, зазначеним в пункті 1 цього рішення.

4. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на начальника управління освіти Дядюру О.О., координацію роботи - на заступника міського голови Дуплій Л.М., контроль - на постійні депутатські комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, етики та протидії корупції, законності та правопорядку, захисту прав та законних інтересів громадян та співпраці зі ЗМІ (Хникін С.О.), з питань планування, соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та регуляторної політики, суб’єктів підприємницької діяльності та торгівлі (Омельченко М.І.), з питань житлово-комунального господарства, управління об`єктами комунальної власності, транспорту та відчуження об`єктів права комунальної власності (Матвєєва Я.В.).

Міський голова Геннадій БОРОВИК