ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LIII

Скликання:

VIII

Статус:

В цілому

Дата прийняття:

06.06.2024

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 1586 - 53 /VIIІ

МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VIIІ скликання

53 сесія

р і ш е н н я

06 червня 2024 року м. Марганець № 1586 - 53 /VIIІ

Про внесення змін до Плану щодо подальшого

функціонування закладів освіти

Марганецької міської територіальної громади

з урахуванням вимог Закону України

«Про повну загальну середню освіту» до 2027 року,

у новій редакції

Відповідно до ст. 143 Конституції України, Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64 «Про введення воєнного стану в Україні» (з подальшими змінами), законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення механізмів формування мережі ліцеїв для запровадження якісної профільної середньої освіти», на підставі рішення Марганецької міської ради від 30.09.2021 № 493 - 29/VІІІ «Про подальше функціонування закладів освіти з урахуванням вимог Закону України «Про повну загальну середню освіту», Концепції реалізації політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа», керуючись статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи потреби жителів міської територіальної громади у наданні якісних освітніх послуг дітям шкільного віку, демографічну ситуацію, оцінку інфраструктури, кадровий склад та фінансове забезпечення закладів загальної середньої освіти, наявність транспортного сполучення та організацію підвезення учасників освітнього процесу, Марганецька міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Внести зміни до рішення Марганецької міської ради від 30.09.2021 № 493 - 29/VІІІ «Про подальше функціонування закладів освіти з урахуванням вимог Закону України «Про повну загальну середню освіту», а саме: додаток до цього рішення «План щодо подальшого функціонування закладів освіти Марганецької міської територіальної громади з урахуванням вимог Закону України «Про повну загальну середню освіту» до 2027 року», викласти у новій редакції (Додаток).
  2. В іншій частині рішення Марганецької міської ради від 30.09.2021 № 493 - 29/VІІІ «Про подальше функціонування закладів освіти з урахуванням вимог Закону України «Про повну загальну середню освіту» залишити без змін.
  3. Управлінню освіти Марганецької міської ради (Дядюра О.О.):
    1. Вжити організаційно-правові заходи щодо виконання цього рішення.
    2. Провести інформаційно-роз’яснювальну роботу з територіальною громадою щодо реалізації Перспективного плану щодо подальшого функціонування закладів освіти Марганецької міської територіальної громади з урахуванням вимог Закону України «Про повну загальну середню освіту» до 2027 року, у новій редакції.
  4. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на начальника управління освіти Дядюру О.О., координацію - на заступника міського голови - Дуплій Л.М., контроль - на постійну депутатську комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, етики та протидії корупції, законності та правопорядку, захисту прав та законних інтересів громадян та співпраці зі ЗМІ (Хникін С.О.), з питань освіти, культури, спорту та молодіжної політики (Міняйло І.І.).

Міський голова Геннадій БОРОВИК

ДОДАТКИ

1 1586-53-VIII_20240606_додаток до рішення Про внесення змін до Плану щодо подальшого функціонування закладів освіти Марганецької міської територіальної громади.pdf Переглянути