ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

L

Скликання:

VIII

Статус:

В цілому

Дата прийняття:

22.12.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 1365-50/VIII

МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ
ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
VIIІ скликання
50 сесія
 
р і ш е н н я
 
___20 грудня__ 2023 року   м. Марганець      № 1365-50/VIIІ 
 
 
Про встановлення стажу роботи
для виплати надбавки за вислугу років
секретарю міської ради
 
Відповідно до ст.22 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 року № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» зі змінами та доповненнями, керуючись п.5 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада  
 
ВИРІШИЛА:
 
          1. Встановити станом на 30 листопада 2023 року Деркачу Анатолію Віталійовичу, секретарю міської ради, стаж служби в органах місцевого самоврядування 03 роки 00 місяців 00 днів, який дає право на отримання надбавки за вислугу років.
2. Завідувачу відділу бухгалтерського обліку Крамаренко А.О. проводити виплату надбавки за вислугу років Деркачу А.В. – у розмірі 10 відсотків посадового окладу та рангу з 30.11.2023 року щомісячно за фактично відпрацьований час у межах встановленого фонду оплати праці.
3. Організацію виконання цього рішення покласти на керуючого справами виконкому Величко Т.М., контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань планування, соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та регуляторної політики, суб’єктів підприємницької діяльності та торгівлі (Омельченко М.І.).
 
 
Міський голова                                                                         Геннадій БОРОВИК