ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLIX

Скликання:

VIII

Статус:

В цілому

Дата прийняття:

10.10.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 1258 -49-3/VIII

проєкт
МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ
ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
VIIІ скликання
49-3 сесія
 
р і ш е н н я
 
10 жовтня 2023 року                        м. Марганець                        № 1258 -49-3/VIII
 
Про затвердження міської Програми
сприяння розвитку волонтерства
на території Марганецької міської
територіальної громади на 2023-2027 роки
 
 
Відповідно до законів України «Про волонтерську діяльність»,  «Про благодійну діяльність та благодійні організації», з метою залучення мешканців Марганецької міської територіальної громади до волонтерської діяльності та сприяння розвитку волонтерської діяльності на території громади,  керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада
 
В И Р І Ш И Л А:
 
          1. Затвердити міську Програми сприяння розвитку волонтерства на території Марганецької міської територіальної громади на 2023-2027 роки, що додається.
2. Відповідальним особам за виконання заходів щодо реалізації міської Програми сприяння розвитку волонтерства на території Марганецької міської територіальної громади на 2023-2027 роки, щоквартально, до 25 числа що передує звітному місяцю, надавати інформацію про стан виконання заходів до управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Марганецької міської ради для узагальнення.
3. Управлінню праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Марганецької міської ради (Хникіна), щоквартально, до 15 числа що настає за звітним періодом, надавати узагальнену інформацію до міської ради.
         4. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на керівників структурних підрозділів Марганецької міської ради за напрямками роботи, координацію – на заступника міського голови за розподілом обов’язків, контроль – на постійну депутатську комісію з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення (Чимбар І.В.).
 
 
Міський голова                                                                         Геннадій БОРОВИК