ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLIX

Скликання:

VIII

Статус:

В цілому

Дата прийняття:

10.10.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 1282-49-3/VIIІ

МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ
ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
VІІІ скликання
49-3 сесія
 
р і ш е н н я
 
 
«10» жовтня 2023  року                     м. Марганець                  № 1282-49-3/VIIІ

 
 
 
Про передачу на баланс нежитлових
окремо розташованих будівель
 
 
З метою забезпечення належного управління об’єктами комунальної власності Марганецької міської ради та для забезпечення їх належного утримання та ефективної експлуатації, збереження та розвитку комунальної інфраструктури міста, враховуючи рішення Марганецького міського суду Дніпропетровської області від 03 липня 2023 р. Справа № 180/1109/23, керуючись п. 31 ч.1 ст. 26, ч.5 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Передати на баланс комунального підприємства «Інфраструктурного розвитку та благоустрою Марганецької міської територіальної громади» (Яковенко А.В.) нежитлові окремо розташовані будівлі (згідно додатку).
2. Директору комунального підприємства «Інфраструктурного розвитку та благоустрою Марганецької міської територіальної громади» Яковенку А.В. прийняти на баланс та провести оцінку  зазначеного у додатку майна.
3. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на директора комунального підприємства «Інфраструктурного розвитку та благоустрою Марганецької міської територіальної громади» Яковенка А.В., координацію - на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Качка А.І., контроль – на постійну депутатську комісію з питань житлово-комунального господарства, управління об’єктами комунальної власності, транспорту та відчуження об’єктів права комунальної власності (Матвєєва Я.В.).
 
 
Міський голова                                                                  Геннадій БОРОВИК